Prijava za Newsletter
Posetite nas na međunarodnom kongresu i sajmu kozmetike

Pored Bolonje, Pariza i Moskve, na mapu centara lepote uvrsten je i nas glavni grad, zahvaljujuci pre svega sajmu "Dodir Pariza". Danas "Dodir Pariza" ima medjunarodni karakter i s pravom nosi epitet - najveci sajam lepote u regionu i jedan od najvecih u Evropi.

Opširnije...
 
VUMO - nov izgled a isti kvalitet

Dobrodošli na preuređenu i osveženu veb-prezentaciju preduzeća VUMO, lidera u proizvodnji medicinsko-anatomskih klompi i papuča od prirodnih materijala. Uneli smo vedrinu u naše stranice i omogućili vam da lakše i brže saznate sve što vas interesuje o nama i našem programu.

Opširnije...
 
Idealno upakovano za Evropu

Proizvodni program VUMO, prepoznatljiv na domaćem i tržištu jugoistočne Evrope, osim odličnog kvaliteta, zaslužuje i najbolje pakovanje! Pred veliki pohod na evropsko tržište, kompanija VUMO, u saradnji s Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), radi na idealnom rešenju za pakovanje VUMO proizvoda.

Opširnije...
 
VUMO klompe na Fashion Weeku

Sledeće jeseni i zime, ako je suditi po novoj kolekciji modne kreatorke Irene Grahovac, morate imati bar jedne VUMO klompe! Atraktivne zimske klompe, izašle iz „kuhinje“ dobitnice Bazart nagrade za najbolju reviju na prošloj Nedelji mode, predstavljene su nedavno na reviji u „Delta siti“ tržnom centu u okviru ovogodišnje Nedelje mode u Beogradu.

Opširnije...
 
« PočetakPrethodna12SledećaKraj »

Strana 1 od 2
Copyright © VUMO 2010. Sva prava zadržana.