Vumo na facebook-u Vumo youtube kanal
VUMO - nov izgled a isti kvalitet

Dobrodošli na preuređenu i osveženu veb-prezentaciju preduzeća VUMO, lidera u proizvodnji medicinsko-anatomskih klompi i papuča od prirodnih materijala. Uneli smo vedrinu u naše stranice i omogućili vam da lakše i brže saznate sve što vas interesuje o nama i našem programu.


Ako ste ikada nosili VUMO klompe ili papuče, onda vi znate da nije svejedno koju obuću ste odabrali i na svojim leđima ste osetili da smo drugačiji i bolji. Naš cilj je da vam omogućimo dobru osnovu za zdravo kretanje i udobnost, da uz našu obuću smanjite tegobe sa kičmom i zglobovima i da održite dobro zdravlje i čvrstu muskulaturu. Tome smo posvećeni sa istim žarom već više od 15 godina: prirodni materijali, anatomska podloga, vrhunska obrada i moderan izgled. I stalno usavršavanje i držanje koraka sa inovacijama i svetskim trendovima u tehnologiji izrade.

Naša Celuna, VumoGel i Anatomico, samo su deo programa kroz koje će svako naći liniju podloge koja mu odgovara u skladu sa profesionalnim, estetskim ili zdravstvenim potrebama. 

Saznajte na ovim stranicama sve o medicinsko-anatomskoj obući i proverite u kojoj od najbližih apoteka možete da pronađete svoj novi par.

 

 
Copyright © VUMO 2010. Sva prava zadržana.